Desert prajitura turnata cu mere
Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri 1 Feb 2016 | 22473 vizualizari
Inspirata de la Laura Sava. Delicioasa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 02.02.2016, 08:13
O prajitura foarte buna si pufoasa!
la 02.02.2016, 09:56
Multumesc !
la 03.02.2016, 09:39
ce frumoasa este si tare, tare buna!
la 03.02.2016, 11:20
Este o prajitura atat de buna!
la 04.02.2016, 07:22
Multumesc!
la 04.02.2016, 17:15
Sper sa-mi iasa,revin peste 1h si 30 min cu comentarii!!!
la 27.02.2016, 22:46
Bun, am facut-o eu.Reteta este foarte buna,simplu de executat si ieftina.Ce sa vrei mai mult?Observatiile mele:am folosit o tava 35x30 si mergea una putin mai mica,ca sa iasa aluatul un pic mai gros.Am folosit un borcan de 800 gr.pasta de caise si mergea clar un borcan si jumatate.Se poate pune gem.mere, branza dulce depinde ce ai la indemana.Cuptor 200 grade.Multumim,Georgiana.,am folosit fix cantitatile date si a fost perfect.
la 01.03.2016, 10:24
Ma bucur ca a iesit bine !
la 25.02.2019, 13:27
Reteta este foarte usoara, prajitura iese excelent. Eu am redus zaharul treptat, l-am inlocuit cu picaturi de stevia rebaudiana, atat in aluat, cat si in compozitie, astfel incat acum nu mai pun de loc zahar, doar un pliculet de zahar vanilat sau zahar cu scortisoara presarat deasupra. In plus, adaug in aluat estenta de rom si vanilie, iar in compozitie doar scortisoara. Am folosit si mere rase, dar si gem de mere cand nu am avut suficiente mere. Si am mai "inventat" ceva: inainte de a cali merele, le presez pentru a scoate suc de mere proaspat (bun pentru detoxifiere), astfel incat nici nu mai trebuie sa calesc merele prea mult. Am folosit acest aluat si cu compozitie de branza dulce si stafide (indulcite tot cu stevia). Baietii mei sunt fani ai acestei prajituri, iar eu va multumesc pentru reteta!
COMENTEAZA