Desert racoros cu caise

Postat de Constelatialeu in Prajituri
5 Iul 2022 | 2123 vizualizari

Este sezonul caiselor si mie imi place mult gemul de caise, se poate folosi la prajituri in orice combinatii , este un deliciu. Dar azi nu este vorba despre gem, e vorba despre spuma care se formeaza cand fierbe gemul , spuma ce am folosit-o intr-un desert racoros.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 05.07.2022, 23:46
Cam bun si cam racoros !!!
la 06.07.2022, 03:27
la 06.07.2022, 06:47
la 06.07.2022, 09:45
Delicios!
la 06.07.2022, 17:49
la 06.07.2022, 18:33
Minunată!
la 06.07.2022, 20:05
Ce bine arată!
la 10.07.2022, 20:32
Cat de fain!
la 17.07.2022, 13:24
Cam bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking