Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom

Postat de Satisfyyourcravings in Prajituri
2 Aug 2018 | 3896 vizualizari

Provocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice Cooker-ului si a aromatizarea acesteia cu apa de trandafiri, cardamom si infuzie din flori siriene.  Sunt sigura ca bunica si nu numai, ar gasi Rice Cooker-ul de prisos. Asa gandeam si eu pana sa primesc unul cadou. "Cat de greu poate fi sa gatesti orez?", gandeam eu atunci. Dar dupa ce l-am folosit prima data, mi-am dat seama ca are destule avantaje cat sa-l folosesc de fiecare data cand gatesc orez si mai recent, asa cum arata reteta de fata, sa gatesc si prajituri.  Si asa cum am mai spus, pentru mine modernizarea inseamna si deschiderea catre noi culturi si influente, nu numai tehnologie.  Am renuntat la alcoolul din reteta propusa pentru ca eram sigura ca si fetitele mele vor dori sa guste si am servit-o cu inghetata de vanilie pentru a fi in ton cu sezonul.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 06.08.2018, 09:08
Waw!!!! Ți-am mai spus și mă repet: ești una din cele mai creative și interesante bucătărașe!!!
la 06.08.2018, 22:46
Minunata!
la 07.08.2018, 21:32
Desprinsa parca din 1001 de nopti....povestile Seherezadei...superba, ingenioasa!
la 29.10.2018, 11:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking