Desert strudel rapid cu mere

Postat de ctlina in Dulciuri
3 Dec 2017 | 2534 vizualizari
Desert strudel rapid cu mere

Este reteta mea cea mai simpla si rapida de strudel - "reteta romaneasca" https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/10/strudel-rapid-cu-mere.html

Ingrediente

  • 2 aluaturi foietaj (dreptunghiulare daca aveti)
  • 6 mere
  • 100 g zahar
  • 30 g de unt
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita rasa scortisoara pudra
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se curata merele si se dau pe razatoarea cea mare.

Gatiti merele rase cu untul, zaharul si scortisoara, timp de 10-15 minute.

Trebuie ca compozitia sa nu fie prea lichida.

Lasati sa se raceasca. Scoateti batonul de scortisoara.

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.

Faceti un dreptunghi daca este rotund.

Taiati-l in 3 benzi egale.

Puneti merele racite in lungime in mijlocul fiecarei benzi.

Formati un rulou lung din fiecare banda. Puneti-le pe o hartie de copt (partea neteda si frumoasa in sus).

Coaceti la cuptorul incins la 200 °C, timp de 25 de minute.

Lasati sa se raceasca si decorati cu zahar pudra.

Coaceti la cuptorul incins la 200 °C timp de 25 de minute.

Lasati sa se raceasca si decorati cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel rapid cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert strudel rapid cu mere

Postat de andaoana

Desert strudel rapid cu mere

Topim untul in cuptorul cu microunde (2 minute) sau pe foc mic. Foile de placinta decongelate le desfacem si incepem sa ungem cate una. Eu le-am pus initial pe masa unsa cu putin ulei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2017, 20:32
Ce bunatate ai facut!
la 03.12.2017, 20:38
la 03.12.2017, 20:49
Super!
la 03.12.2017, 21:07
Super arata
la 03.12.2017, 21:14
super!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking