Desert Tiramisu

Postat de Oana in Prajituri
2 Mai 2009 | 166440 vizualizari

Cel mai bun tiramisu l-am mancat la mama lui, in Italia, la Venetia, o nebunie! Am o reteta care se apropie cel mai mult de Tiramisu reţetă originală, se face foarte rapid, e un desert rafinat, bun de impresionat soacra :)) Cand cumparati ingredientele nu va zgarciti :), luati ce e mai bun si doar asa o sa va iasa delicios!

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 14.11.2014, 15:31
va rog spuneti-mi ce cantitate de frisca corespunde in loc de ou crud??? sunt insarcinata iar ouale crude ar fi bine de evitat dar fiind o prajitura buna buna de tot asa vrea sa incerc sa o fac cu fisca
la 17.11.2014, 20:27
Vion, poti sa bati galbenusurile cu zaharul la bain marie pana se ingroasa si atunci nu mai sunt crude. Daca faci crema cu mascarpone si frisca nu mai are acelasi gust...
la 19.11.2014, 15:12
multumesc de sfat, asa o sa fac
la 22.12.2015, 15:13
in loc de albusuri poti pune 250g frisca naturala nu sintetica..gustul e delicios...cacao se pune doar inainte de servire,asa isi pastreaza aroma de cacao care e foarteimportanta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking