Desert Tiramisu
Postat de Oana in Prajituri 2 Mai 2009 | 167925 vizualizari
Cel mai bun tiramisu l-am mancat la mama lui, in Italia, la Venetia, o nebunie! Am o reteta care se apropie cel mai mult de Tiramisu reţetă originală, se face foarte rapid, e un desert rafinat, bun de impresionat soacra :)) Cand cumparati ingredientele nu va zgarciti :), luati ce e mai bun si doar asa o sa va iasa delicios!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (34)
la 14.11.2014, 15:31
va rog spuneti-mi ce cantitate de frisca corespunde in loc de ou crud??? sunt insarcinata iar ouale crude ar fi bine de evitat dar fiind o prajitura buna buna de tot asa vrea sa incerc sa o fac cu fisca
la 17.11.2014, 20:27
Vion, poti sa bati galbenusurile cu zaharul la bain marie pana se ingroasa si atunci nu mai sunt crude. Daca faci crema cu mascarpone si frisca nu mai are acelasi gust...
la 19.11.2014, 15:12
multumesc de sfat, asa o sa fac
la 22.12.2015, 15:13
in loc de albusuri poti pune 250g frisca naturala nu sintetica..gustul e delicios...cacao se pune doar inainte de servire,asa isi pastreaza aroma de cacao care e foarteimportanta
COMENTEAZA