Desert tort cu blat de piscoturi si crema de gris cu nuca de cocos

Postat de mirela0911 in Torturi
20 Sep 2017 | 6224 vizualizari

Pentru acest tort m-am inspirat de la prajitura Corinei https://www.bucataras.ro/retete/desert-felii-cu-gris-in-lapte-nuca-de-cocos-si-ciocolata-83874.html, doar ca eu am ales sa o fac sub forma de tort si am adaugat in plus si cateva visine. A iesit un deliciu total!  Multumesc Cori pentru inspiratie! :-*

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 22.09.2017, 11:10
Delicios!
la 22.09.2017, 17:08
Mega DELICIUUUUUU!!!
la 29.09.2017, 18:04
Cum scoatem folia de pe fundul formei sau punem doar pe laterale?
la 02.10.2017, 06:20
ElenaMunteanu30, se poate pune si pnumai pe laterale doar ca atunci va ramane tortul pe tava formei de tort, pentru ca va fi greu de transferat pe un alt platou! Folia se taie pe mijloc pana langa baza tortului dupa care se trage cu grija de sub el. Sper ca nu e prea tarziu, doar acum am vazut mesajul. O zi buna!
la 06.10.2017, 01:03
Foarte fain tortul Mire! Ma bucur ca ti-a placut reteta si ca ai incercat-o!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking