Desert tort cu crema de portocale si zmeura
Postat de oanapl in Torturi 17 Feb 2021 | 2692 vizualizari
Zilele trecute Diaconta ne-a tot îmbiat pe FB cu niște poze / rețete de torturi absolut minunate, astfel încât n-am mai rezistat tentației si am pregătit un tort pentru Sf. Valentin. Blatul am vrut să-l fac red velvet (catifea roșie), dar mi-a ieșit un roz prăfuit :)) deoarece colorantul gel pe care l-am folosit nu era suficient de intens. Intenționez să achiziționez colorant pudră, deoarece am citit că acesta e cel mai indicat. Așadat puteți renunța la colorant și veți obține un blat cu cacao. Eu m-am inspirat de la Jamilla si Olguta (pastry workshop) pentru blat si am pus o lingurita de bicarbonat si una de praf de copt si mi-a iesit blatul prea gaurit (din punctul meu de vedere). De obicei folosesc doar praf de copt la blaturi (sau nu pun deloc) si iese mai bine blatul.
Pentru creme m-am inspirat de la Dia și-i mulțumesc pentru idei și o pup.
Inapoi la reteta
|