Desert tort cu dulceata de capsune si bavareza de vanilie

Postat de simona72 in Torturi
11 Iun 2019 | 1006 vizualizari

Tortul de astazi este unul destul de simplu, ce poate sa va dea batai de cap este crema bavareza. Atentie la cantitatea de gelatina pe care o folositi. Am obtinut o crema aerata, spumoasa, care a primit gelatina atat cat a trebuit ca sa se tina ferma. De curand am incercat agar agar in loc de gelatina si rezultatul a fost minunat.  

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 13.06.2019, 20:48
Ce minunatie de tort! Savuros!
la 16.06.2019, 21:45
Un deliciu!
la 19.06.2019, 06:44
Un deliciu!
la 22.07.2019, 21:52
arata minunat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking