Desert tort cu macha, mousse de mango si crema de ciocolata alba cu pere

Postat de simona72 in Torturi
9 Ian 2020 | 3237 vizualizari

Pudra matcha, se obtine prin procesul de macinare a frunzelor de ceai verde. Mousse-ul de mango se obtine din fructe bine copate de mango, facute piure. Daca nu gasiti fructe faine in magazin, cautati piure-uri gata facute la borcan. Eu am gasit unul de calitate in magazinul DM din mall. "Bunatati pentru Craciun"

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 13.01.2020, 10:14
Waw! Arata intr-un mare fel!
la 13.01.2020, 12:45
Rocsi, în blat, când coci, nu se simte. Se simte în creme, dar depinde cât pui...
la 01.03.2020, 10:46
Oh, ce minunatie Simonici, arata de vis!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking