Desert tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Postat de ancutsa in Torturi
3 Apr 2019 | 2621 vizualizari

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre primăvară. Tortul este ușor dietetic, întrucât am folosit îndulcitor pentru blat, dar și pentru cremă, apoi am înlocuit frișca lichidă îndulcită cu smântână. Pentru cremă și pentru glazură am folosit ciocolată neagră în locul celei cu lapte. Am ales să decorez cu ramuri înflorite, folosind fructe goji uscate de la Sano Vita, pentru floricelele și bobocii de pe ramuri.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 05.04.2019, 22:03
Multumesc mult, Merisor!
la 05.04.2019, 22:03
Rocsi, ma bucur ca ti-a placut!
la 10.04.2019, 07:40
la 10.04.2019, 10:03
Marius
la 11.04.2019, 15:25
Toturile cu nuca in blat sunt cele mai bune!
la 17.04.2019, 14:45
Buni, asa este, multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking