Desert tort Ombre

Postat de simona72 in Torturi
7 Mar 2020 | 3621 vizualizari

Blatul, este unul alb, facut doar din albusuri si nuca de cocos. Cremele au la baza un piure de zmeura, apoi ciocolata alba si frisca. Este greu sa dai o culoare intensa(de roz in cazul de fata) doar din fructe si sa nu folosesti un colorant.  Este important ca fructul  pe care-l folosesti sa aibă un pigment puternic de colorare. Afinele, murele, in general fructele de padure, se preteaza foarte bine a fi folosite. 

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 07.03.2020, 12:40
superb!
la 07.03.2020, 12:44
Ombre asta e Mustaciosul tau....
la 07.03.2020, 13:01
Frumos!
la 07.03.2020, 13:06
Frumos!
la 07.03.2020, 13:46
Yamiii!
la 07.03.2020, 13:57
Ce frumoase straturi
la 07.03.2020, 15:55
Minunat!
la 07.03.2020, 16:25
Waw! Arata grozav!
la 07.03.2020, 16:26
Mulțumesc!!
la 09.03.2020, 16:32
superb!
la 09.03.2020, 16:40
Delicios si aromat! Eu colorez in rosu cu sucul de la salata de sfecla rosie, cumparata la borcan. E ieftina si a functionat foarte bine pe ciocolata si frisca.
la 11.03.2020, 17:19
woww, superb!!!
la 11.03.2020, 20:34
Cat de minunat este tortul! Bravo!
la 14.03.2020, 10:23
Super!
la 19.03.2020, 18:20
Minunat arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking