Desert tort Ombre

Postat de simona72 in Torturi
7 Mar 2020 | 932 vizualizari

Blatul, este unul alb, facut doar din albusuri si nuca de cocos. Cremele au la baza un piure de zmeura, apoi ciocolata alba si frisca. Este greu sa dai o culoare intensa(de roz in cazul de fata) doar din fructe si sa nu folosesti un colorant.  Este important ca fructul  pe care-l folosesti sa aibă un pigment puternic de colorare. Afinele, murele, in general fructele de padure, se preteaza foarte bine a fi folosite. 

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 07.03.2020, 12:40
superb!
la 07.03.2020, 12:44
Ombre asta e Mustaciosul tau....
la 07.03.2020, 13:01
Frumos!
la 07.03.2020, 13:06
Frumos!
la 07.03.2020, 13:46
Yamiii!
la 07.03.2020, 13:57
Ce frumoase straturi
la 07.03.2020, 15:55
Minunat!
la 07.03.2020, 16:25
Waw! Arata grozav!
la 07.03.2020, 16:26
Mulțumesc!!
la 09.03.2020, 16:32
superb!
la 09.03.2020, 16:40
Delicios si aromat! Eu colorez in rosu cu sucul de la salata de sfecla rosie, cumparata la borcan. E ieftina si a functionat foarte bine pe ciocolata si frisca.
la 11.03.2020, 17:19
woww, superb!!!
la 11.03.2020, 20:34
Cat de minunat este tortul! Bravo!
la 14.03.2020, 10:23
Super!
la 19.03.2020, 18:20
Minunat arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking