Desert tort Pajistea cu flori - 5 ani de bucataras

Postat de RODIMUR in Torturi
5 Apr 2022 | 3249 vizualizari

Mi-a rămas pastă de zahăr de la tortul de Crăciun și m-am gândit să fac un tort pentru a sărbători venirea primăverii. A ieșit un tort vesel și frumos, destul de ușor de făcut, dar mai ales delicios, grație blatului pufos, însiropat bine și cremei mousseline. Pentru decor am folosit ornamente decor din comerț pentru că sunt drăguțe, deși am făcut trandafirași din aluat de pâine și din alte ingrediente și știu precis că nu e greu deloc... Ca să și glumim puțin, că tot m-am gândit să postez această rețetă într-un moment aniversar (5 ani de bucătăraș) recunosc că mai am ceva pastă de zahăr, așa că sunt pe punctul de a face și alte ”capodopere” culinare...

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 09.04.2022, 21:55
foarte frumos bravo
la 25.04.2022, 18:21
Cat de frumusel e tortul! Si ce bun o fi fost! La multi ani de bucataras si Felicitari!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking