Desert tort red velvet sau catifea rosie

Postat de Oana in Torturi
12 Sep 2017 | 9967 vizualizari

Primavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red Velvet sau Catifea Rosie, cu un contrast spectaculos intre rosu si alb, indulceste ziua speciala de 1 Martie! Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 12.09.2017, 15:01
frumos!
la 12.09.2017, 16:10
Bun și frumos!
la 12.09.2017, 19:33
Super!
la 13.09.2017, 12:00
Delicios!
la 13.09.2017, 20:29
Daaa, imi place!!
la 14.09.2017, 23:09
Ce frumoasă a ieșit culoarea! Am încercat și eu de câteva ori dar nu mi-a ieșit așa! Tot nu știu cât colorant roșu să pun.
la 17.09.2017, 14:10
Ce tort frumos!
la 18.09.2017, 12:17
Buna ! Se poate insiropa blatul?
la 18.09.2017, 13:45
Nu este nevoie sa insiropezi blatul! Este foarte umed de la laptele batut si de la ulei.
la 17.10.2017, 09:06
Bun!
la 13.02.2018, 21:31
Ce culoare! Arata minunat!
la 17.04.2018, 12:21
Cam mult zahar,400 de grame!Nu iese prea dulce?
la 17.04.2018, 16:22
E dulce, dar depinde de gust...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking