Desert tort unicorn cu capsuni, mure si bezea elvetiana

Postat de oanapl in Prajituri
9 Mai 2022 | 651 vizualizari

În luna aprilie a fost ziua de naștere a mezinei noastre, care și-a dorit foarte mult un tort cu căpșuni și mure. M-am conformat și i-am pregătit acest tort delicios. Cremele au fost acrișoare, perfecte pentru gustul nostru, dar crema pe bază de unt (cu care am ornat tortul) a fost puțin prea dulce (pentru gustul meu). E prima dată când am încercat o cremă cu unt și bezea elvețiană. În primă fază bezeaua s-a bătut perfect, dar când am adăugat untul s-a înmuiat crema și a căpătat un aspect tăiat. Nu vă panicați (așa cum am făcut eu). Se repară foarte ușor. Puneți bolul la rece pentru 15 minute și apoi o mixați până când devine fermă.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 10.05.2022, 12:20
Mulțumesc Rocsi! Da, s-a bucurat foarte tare, mai ales că a fost prima aniversare petrecută la un spațiu de joacă, alături de colegele ei!
la 10.05.2022, 13:29
Mulțumesc Vasile!
la 10.05.2022, 13:30
Mulțumesc Dantes!
la 10.05.2022, 13:30
Mulțumesc Anett!
la 10.05.2022, 13:30
Mulțumesc Rodica!
la 12.05.2022, 19:28
La multi ani cu multa sanatate si aici!
la 13.05.2022, 07:30
Foarte frumos !!!!! La multi ani mezinei
la 21.05.2022, 09:42
Foarte frumos tortul tau!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking