Desert tortul Fructele marii

Postat de RODIMUR in Torturi
19 Aug 2020 | 2520 vizualizari

De mult timp plănuisem să fac acest tort, cu singurele fructe de mare pe care le mănânc și chiar cu mare plăcere... Iată că în week-end-ul care a trecut am atins și acest obiectiv. Pentru a reprezenta nisipul de pe plajă am folosit biscuiți răzuiți și zahăr brun, iar din loc în loc ornamente galbene. Pentru a reprezenta marea nu am folosit colorant alimentar albastru, întrucât mie mi se pare că marea are și nuanțe verzui, nu numai albăstrii și uneori razele soarelui sclipesc în valurile unduitoare. Așa că că am folosit bombonele decor albastre sau verzi, iar pe alocuri, steluțe galbene. Această opțiune decorativă a însemnat cam multă bătaie de cap, să aleg bombonelele verzi și albastre dintre cele multicolore, de parcă aș fi ales macul de nisip. Fructele de mare sunt peste tot, pe plajă, sau în mare și fac deliciul și frumusețea acestui tort delicios și aromat. Ceea ce a dat gustul excelent al tortului nu a fost doar crema de ciocolată albă cu mascarpone și unt, ci și aromele folosite, ca și blatul cu nucă rumenită. În final a ieșit unul din cele mai bune torturi pe care le-am făcut.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 22.08.2020, 21:41
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 23.08.2020, 19:23
Mulțumesc frumos, Madi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking