Dorada cu ghiveci de legume la cuptor
Postat de cristeena20 in Peste 13 Apr 2013 | 5714 vizualizari
Din pacate pozele facute nu sunt cele mai reusite, dar pestele a fost divin!!!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 14.04.2013, 00:47
place
la 14.04.2013, 07:09
delicios
la 14.04.2013, 08:56
place, place
la 14.04.2013, 11:51
place
la 14.04.2013, 12:10
E pesteeeeeeeeeeeee bun!
la 14.04.2013, 12:58
Pentur mine e cel mai bun peste. Nus tiu daca ati incercat...e destul de scump dar e divin, gatit oricum. DAta viitoare vreau s ail fac in crusta de sare..am auzit ca e super asa....
la 14.04.2013, 20:49
Fain!
la 19.04.2013, 17:45
DORADA,curatata,nu va chinuiti sa o curata-ti de solzi.
multa sare grunjoasa pe ea,pana nu se mai vede dorada.orata in italiana.
incinge gratarul bine
pune dorada pe el si o lasi pana sarea devine maronie.
o intorci o singura data.si executi operatiunea ,fara a o lasa la fel de mult ca pe cealalta parte.totusi sarea trebuie sa devina ca o crusta.
se poate servi....
cu o saramura
cu mujdei si mamaliguta
cu cartofi natur
in fiecre dintre cazuri,crusta se da jos innainte de a fi servita.daca ai musafiri importanti o faci tu ,ca si gazda.in familie o poate face fiecare singurel.
recomand niste patrunjel tocat marunt,marunt ,pt ornament si gust.
pofta buna.
la 19.04.2013, 21:52
Da...stiu modula sta de a face dorada...sau in crusta de sare la cuptor...
COMENTEAZA