Dorada cu lapte de cocos

Postat de radu_popovici in Peste
26 Iun 2011 | 4748 vizualizari

Reteta, de inspiratie indiana, a fost adoptata in insulele britanice unde a devenit populara. Pestele se gateste usor si rapid, intr-un sos extrem de bogat, plin de savoare. Aroma sa este absolut deosebita, somptuoasa si rafinata, si se completeaza bine cu carnea delicata a pestelui.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 26.06.2011, 13:01
e bun bun
la 26.06.2011, 14:27
la 26.06.2011, 19:46
ce as proba si eu ca sa ma pot si eu pronunta
la 28.06.2011, 15:50
la 02.07.2011, 22:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking