Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Postat de panacris in Mancaruri de post
6 Mai 2016 | 4615 vizualizari

I-am tot savurat pe blog-ul Adniei,  http://www.retetelemeledragi.com/2015/03/dovlecei-rotunzi-umpluti-cu-legume-si-cous-cous.html/  am cumpărat zilele trecute, dar nu am avut timp de ei. Acum după sărbătorile de pascale, sunt bine veniți în forma fără carne. Așa că am trecut la treabă. Zmeișoriilor nu prea le-a făcut cu ochiul, deși arată bine, dacă n-au și ceva cărniță, nu le alunecă pe gât :D :)) 

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 06.05.2016, 22:02
Cred ca au fost tare buni
la 06.05.2016, 22:14
Merisori, chiar sunt ok Iar farfuria e super faină Urmează și bolul în curând Multumesc!
la 06.05.2016, 23:03
Dia,daaa
la 07.05.2016, 07:40
Super arată!
la 08.05.2016, 00:32
Ce prezentare frumoasa! Sigur au fost buni si satiosi!
la 08.05.2016, 09:41
Mirela
la 08.05.2016, 09:42
Miki, multumesc!
la 09.05.2016, 19:32
Ce buni fata harnicuta!
la 15.05.2016, 01:12
Mereu m-am intrebat ce gustau astia mici si rotunzi
la 15.05.2016, 18:17
Mihaela, tot gust de dovlecel au Doar că au o formă mai interesantă

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking