Dovlecel pane

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2009 | 6456 vizualizari

Mmm, cu niste mujdei de usturoi...noua ne place la nebunie! Daca mai punem si cateva ciupercute pe plita incinsa....

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 27.05.2009, 20:07
e super langa o salata maaare de rosii si castraveti
la 27.05.2009, 23:06
Bine ca i-am vazut iar, acum se gasesc la piata dovlecei de gradina . Neaparat facem!
la 08.07.2009, 23:45
imi ploua in gura desi nu mananc dovlecei prajiti.singuru p care il am in frigider e mult prea mare pentru asa ceva. app, am incercat sa fac sos de rosii intr-o tigaie de teflon(altceva nu am) si nu a mers..are gust de bulion. tot la gratar ies mai bune
la 09.07.2009, 00:24
ca sa iasa bun sosul de rosii, intii caleste putina ceapa, apoi pune sosul de rosii, usturoi, sare, piper si jumatate de foaie de dafin. sa vezi ce gustos va fi
la 09.07.2009, 10:04
Maria,incearca sa scoti duvleceii direct in mujdei. Sa vezi ce buni sunt.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking