Drob de champignons

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
18 Apr 2017 | 2602 vizualizari

Drobul de miel are un gust specific (pe care mulți nu-l suportă) și este, în general, amărui, fad și greu la stomac. Iată de ce fac, de mulți ani, un drob din champignons (când am avut, am folosit chiar și ghebe) care este ușor, are un gust foarte bun, delicios și răcoros și un aspect frumos. Delicii de paste

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 18.04.2017, 20:14
Arata bine!
la 18.04.2017, 23:31
Delicios!
la 19.04.2017, 08:05
Foarte bun!
la 19.04.2017, 14:01
Bun!
la 19.04.2017, 19:50
la 19.04.2017, 20:13
Super arata!
la 20.04.2017, 12:04
Foarte bun!
la 20.04.2017, 12:07
yammii!
la 24.04.2017, 11:54
Mie , clar ca-mi place
la 24.04.2017, 12:40
Mulțumesc, fetelor pentru aprecieri! De la Paști, am mai făcut o dată drob de champignons. Încă mai am în frigider...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking