Drob de miel - reteta veche din Dobrogea

Postat de farfuriavesela in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2014 | 8533 vizualizari

Am foarte multe retete de la gospodinele din Dobrogea, mai ales din Medgidia, Constanta si Tulcea, pentru ca soacra mea si grupul ei de prietene sunt din aceasta zona frumoasa si mai ales, pentru ca, bucataresc foarte bine de vreo 40 de ani ! Drobul de miel este traditional pentru masa de Paste, iar reteta de mai jos este absolut delicioasa. Este foarte simplu de pregatit, si nu va trebuie mai mult de 30-40 de minute!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 19.04.2014, 11:06
delicios
la 19.04.2014, 11:16
ce bn arata
la 19.04.2014, 11:27
la 19.04.2014, 11:57
la 19.04.2014, 12:59
Indiferent de variantă, drobul e minunat la gust, iar cel prezentat de tine e super.
la 19.04.2014, 17:05
la 19.04.2014, 18:20
excelent, felicitari, PASTE FERICIT, cu multa sanatate si retete bune.
la 19.04.2014, 18:56
la 19.04.2014, 20:05
la 19.04.2014, 23:48
Ce frumos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking