Drob din ficat de pui - Aperitiv gustos si usor

Postat de simona72 in Ficat
10 Noi 2013 | 89912 vizualizari

Drobul este un preparat traditional, foarte gustos care se face de regula din organe de miel si se inveleste in prapur. Nu lipseste din meniul sarbatorilor pascale. De data asta, am vrut un aperitiv fara maioneza, care nu are nevoie de multa migaleala si pe care-l mananci mai rar....eu fac doar de Sfintele sarbatori de Paste din organe de miel sau ied, dar acum l-am folosit ca si aperitiv... Daca vrei sa prepari acest Drob din ficat de pui - Aperitiv gustos si usor ai nevoie de urmatoarele ingrediente: ficatei pui, praz, usturoi, oua, condimente.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 01.02.2014, 19:30
Si eu sunt inebunita dupa ficatei de pui LAura...la fel am pus-o la favorite!!simona excelent!!!1
la 02.02.2014, 09:26
Multumesc Cristena!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking