Dulceata de caise

Postat de lilik in Dulceata / Gem
8 Iul 2011 | 4353 vizualizari

este una din preferatele mele....atat de delicata si parfumata...

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 08.07.2011, 20:20
bun ,bun, bun, bun am facut si eu
la 08.07.2011, 21:00
Ahhhhh ce-mi place,atat de finuta
la 08.07.2011, 21:05
buna buna
la 08.07.2011, 21:57
este intr-adevar o dulceata foarte buna,dar eu nu am facut niciodata ,am mancat la altii
la 08.07.2011, 23:17
lilik, la dulceata, caisele se curata de coaja se pun in zeama de var( ca sa se intareasca, circa 2 ore) si raman intregi.Apoi le scoti, le speli si le scoti samburii. Samburii se sparg si miezul se intoduce in caisa inainte de a se pune in sirop. Incearca asa si nu vei regreta!
la 08.07.2011, 23:18
ce culoare frumoasa, ce buna e
la 09.07.2011, 07:44
Lilikule, tu ce mai faci?
la 09.07.2011, 08:31
Are o culoare superba !
Si eu le cojesc inainte....sunt mai fine asa
la 09.07.2011, 12:40
Foarte mult imi place
la 13.07.2011, 00:00
ce bine arata!!!!!!!!!!!!!!!
la 25.07.2011, 16:12
Bunica saru'mana pt sfat data viitoare o sa-l urmez cu siguranta
la 25.07.2011, 16:13
Va multumesc din suflet tuturor
la 14.06.2021, 21:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking