Dulceata de caise

Postat de Constelatialeu in Dulceata / Gem
5 Feb 2013 | 2914 vizualizari

Masura este o farfurie adanca,plina varf cu fructe.Asa am invatat eu de la bunica mea si asa fac.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 05.02.2013, 13:18
buna
la 05.02.2013, 13:28
Una dintre favoritele mel!
la 05.02.2013, 13:32
bun
la 05.02.2013, 13:41
la 05.02.2013, 14:30
imi place
la 05.02.2013, 15:52
la 05.02.2013, 17:16
Tot asa masor si eu fructele pentru dulceata.Dar bunica nu te-a invatat ca prunele si caisele se ti in zeama de var ca sa nu se sfarme
la 05.02.2013, 20:12
Buna la gust!
la 05.02.2013, 20:37
Bunica.Stiu ca se tin,ca m-a invatat,dar eu doar prunele le tin in zeama de var....deobicei fac gem de caise...
la 05.02.2013, 22:12
Si mama le tine in zeama de var.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking