Dulceata de caise
Postat de Constelatialeu in Dulceata / Gem 5 Feb 2013 | 2914 vizualizari
Masura este o farfurie adanca,plina varf cu fructe.Asa am invatat eu de la bunica mea si asa fac.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 05.02.2013, 13:18
buna
la 05.02.2013, 13:28
Una dintre favoritele mel!
la 05.02.2013, 13:32
bun
la 05.02.2013, 14:30
imi place
la 05.02.2013, 17:16
Tot asa masor si eu fructele pentru dulceata.Dar bunica nu te-a invatat ca prunele si caisele se ti in zeama de var ca sa nu se sfarme
la 05.02.2013, 20:12
Buna la gust!
la 05.02.2013, 20:37
Bunica.Stiu ca se tin,ca m-a invatat,dar eu doar prunele le tin in zeama de var....deobicei fac gem de caise...
la 05.02.2013, 22:12
Si mama le tine in zeama de var.
COMENTEAZA