Dulceata de citrice

Postat de ancutsa in Dulceata / Gem
15 Dec 2017 | 3541 vizualizari

Am adaptat reţeta mamei de dulceaţă de portocale la resursele şi cantităţile pe care le-am avut. Am ales să folosesc coaja de la mai multe citrice, nu doar de la portocale şi să le toc mărunt în loc să le fac melcişori. Veţi vedea mai jos. Mie îmi place mult să o folosesc pentru a aroma deserturi şi în siropul de la torturi. Pentru ca este o reteta de dulceata si o stiu de mult timp de la mama, o consider o "Reteta romaneasca".

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 15.12.2017, 20:49
Ce aromataaa, exact pe gustul meu!
la 15.12.2017, 21:59
Foarte buna!
la 15.12.2017, 22:04
Cred ca e tare buna si aromata!
la 16.12.2017, 08:52
Buna!
la 16.12.2017, 08:58
la 17.12.2017, 13:07
Va multumesc mult!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking