Dulceata de gutui (fara gelifiant)

Postat de Brindusa in Dulceata / Gem
30 Noi 2011 | 16149 vizualizari

Gutuile sunt fructele care ma fascineaza cel mai mult. Asta pentru ca, desi eu sunt o avida mancatoare de fructe de orice tip, nu pot manca gutui crude. Chiar si cand sunt coapte foarte bine, nu gasesc nici o placere in a le manca. Situatia se schimba la 180 de grade, insa, cand fac din ele dulceata de gutui Parca prin fierbere isi intensifica aroma, iar pulpa ramane ferma dar moale, in asa fel incat dulceata de gutui e preferata mea. Cat despre peltea, ce sa mai zic! Dulceata aceasta e facuta din gutuile de la tara, care au fost culese de ceva vreme, dar din lipsa de timp si chef au stat pana acum pe balcon. Am avut norocul sa nu se strice, asa ca azi va pot prezenta cea mai buna dulceata ever, cea de gutui. Reteta bunicii.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 30.11.2011, 21:38
ador aroma acestei dulceti!!!!
la 30.11.2011, 22:14
buna buna
la 30.11.2011, 22:41
Minunata!
la 30.11.2011, 22:52
Ce delicatesa!
la 01.12.2011, 08:59
ador aceasta dulceata parfumata
la 01.12.2011, 10:42
place
la 01.12.2011, 14:37
faina arata
la 01.12.2011, 17:19
o dulceata deosebita

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking