Dulceata de portocale - dulce foc
Postat de cccris in Dulceata / Gem 5 Feb 2010 | 17682 vizualizari
Nu e o dulceata de portocale amaruie. Deloc.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 05.02.2010, 20:16
Bravooooo! E dulceata, e delicioasa ! Daca mai e si de portocala cu atat mai bine.
la 05.02.2010, 20:48
Mmmm, si masina mea de paine stie sa faca din asta, dar nu am cantar sa cantaresc...arata extraordinar de bine!!!!!
la 05.02.2010, 21:05
Pai poti pune cam 5 -6 portocale mari cu 500 de zahar. Important e sa nu stropeasca masina cind amesteca portocalele. Pui mai putin si, daca vezi ca merge, mai adaugi cit se poate. Si eu am facut la fel. A umplut 2 borcane normale de gem.
la 05.02.2010, 21:15
vreau si eu un borcanel pentru pancakes
la 05.02.2010, 21:26
Am unul in frigider
la 06.02.2010, 17:27
Foarte buna. Imi place dulceata de caise portocale. Cris daca nu am masina de paine cum o pot face?
la 06.02.2010, 22:04
La aragaz la focul mic mic si sa amesteci din cind in cind sau, idee de la mama, la cuptor la foc potrivit, cred. Ideea e ca nici masina de piine nu face o temperatura f mare si dureaza cam 1,30h programul. Si poti folosi ce cantitate de portocale vrei (cit te tine rabdarea sa tai feliute feliute), iar zahar cam cu 100gr mai putin (asa am observat eu prin retetele de la masina). Mai e treaba cu racitul in borcane care se zice ca e foarte important ca sa-ti reziste.Eu il tin in frigider ca oricum e mincat foarte repede. Si pe bune e extrem de dulce.
la 06.02.2010, 22:09
apropo, se gaseste zahar gelifiant si se face mai usor. Eu folosesc zahar brut, daca tot o fac eu in casa sa fie cit mai natural posibil.
COMENTEAZA