Dulceata de rabarbar cu capsuni

Postat de AlexJ in Dulceata / Gem
18 Mai 2011 | 4683 vizualizari

Cea mai extraordinară dulceață... Şi asta o spun nu pentru că am făcut-o eu... Este cea mai bună dintre dulcețurile mâncate sau făcute vreodată de mine. .. Chiar merita încercată... Este combinația ideala între dulce și acru... Străbunica mea avea în grădina o tufă cu frunze mari, de tip palmat, cu un peţiol lung roșcat,cu gust acru, răcoritor din care făcea un compot și o dulceață, o nebunie... Originile mele sunt zona Făgărașului unde aceasta tufă se numește rabarbăr .

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 18.05.2011, 22:46
Mulțumesc tuturor pentru urări....
la 18.05.2011, 23:11
la 19.05.2011, 08:35
arata bine
la 19.05.2011, 08:57
la 20.05.2011, 03:50
dulceata nu am papat dar compot da si ce-mi place eu am salvat-o ca cine stie
La multi ani

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking