Eclere
Postat de cristeena20 in Prajituri 14 Noi 2012 | 19364 vizualizari
Aluatul facut pentru eclere se poate modela in mai mutle fleuri si umple cu creme diferite. Si recent am invatat sa prajesc (ca niste gogosi) bilute din acest aluat si apoi , pudrate cu zahar amestecat cu scortisoare....e un deliciu. Trebuie doar sa incercati. E o reteta traditionala de aici...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 14.11.2012, 16:12
yammy
la 14.11.2012, 16:13
tare bine ti-au iesit!
la 14.11.2012, 16:16
am avut ajutor ce e drept..si sutn grozave!!!
la 14.11.2012, 16:18
o bunatate!!!
la 14.11.2012, 16:57
vreau si eu un ecler
la 14.11.2012, 17:27
Tre sa vii enaparat atunci la cina
la 14.11.2012, 17:32
sunt preferatele mele!
la 14.11.2012, 19:58
Bune eclerele de casa
la 15.11.2012, 00:43
arata bine
la 20.11.2012, 22:19
imi plac la nebunie le trec la favorite
COMENTEAZA