Eclere

Postat de cristeena20 in Prajituri
14 Noi 2012 | 19080 vizualizari

Aluatul facut pentru eclere se poate modela in mai mutle fleuri si umple cu creme diferite. Si recent am invatat sa prajesc (ca niste gogosi) bilute din acest aluat si apoi , pudrate cu zahar amestecat cu scortisoare....e un deliciu. Trebuie doar sa incercati. E o reteta traditionala de aici...

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.11.2012, 16:12
yammy
la 14.11.2012, 16:13
tare bine ti-au iesit!
la 14.11.2012, 16:16
am avut ajutor ce e drept..si sutn grozave!!!
la 14.11.2012, 16:18
o bunatate!!!
la 14.11.2012, 16:57
vreau si eu un ecler
la 14.11.2012, 17:27
Tre sa vii enaparat atunci la cina
la 14.11.2012, 17:32
sunt preferatele mele!
la 14.11.2012, 17:50
la 14.11.2012, 19:58
Bune eclerele de casa
la 15.11.2012, 00:43
arata bine
la 19.11.2012, 11:58
la 20.11.2012, 22:19
imi plac la nebunie le trec la favorite
la 16.07.2014, 01:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking