Eclere
Postat de gyorgy in Prajituri 3 Feb 2013 | 3447 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 03.02.2013, 23:23
In glazura inmuiem eclerele pana la jumatate apoi le punem pe platou.
eu..le vad glazurate,nu inmuiate
la 03.02.2013, 23:44
Foarte bune!
la 04.02.2013, 09:43
lasa tu Gaby,imagineaza-ti cum le inmoi in glazura si glazura se prelinge incetisor
offfffff cred ca's cam visatoare,ma intorc la cifrele mele
la 04.02.2013, 10:53
faine
la 16.03.2013, 17:14
Ma bucur ca va place sunt foarte bune la gust
la 16.03.2013, 17:18
Gaby aveam poza si cu cele inmoiate in ciocolata dar nu am pus, si nu conteaza cum le ornez eu, fiecare face dupa imaginatie sau dupa cum ii place.Nu asta e problema
la 16.03.2013, 17:22
OK
COMENTEAZA