Eclere

Postat de miha in Dulciuri
4 Mai 2009 | 21105 vizualizari

Aceasta reteta o folosesc si pentru prepararea choux-urilor.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 07.05.2009, 17:28
eclerele ies la fel ca cele din cofetarii daca in loc de unt se foloseste uleiul..incercati
la 07.05.2009, 18:33
In reteta mea se pune ulei, chiar ca sunt bune si foarte usor de pregatit.
la 07.05.2009, 21:42
Se poate folosi orice fel de "grasime"...unt,margarina sau ulei.Si cu margarina ies bune,dar am cam renuntat in ultimul timp la a mai cumpara.
la 09.05.2009, 12:05
pe toate le mananc eu, acum, pe loc!
la 09.05.2009, 12:48
Ancaaaaa, tu ziceai ceva de calorii. Asa ca lasa-ma pe mine
la 04.11.2009, 20:15
si eu tot cu ulei le fac!
la 17.12.2009, 11:18
la 17.12.2009, 11:35
Dragos, sa fac vreo cateva si le trimit colet? Sau tragi o fuguta la Iasi?
la 17.12.2009, 14:34
daca vin iau eclere si la pachet
la 17.12.2009, 14:39
Macar sa merite drumul!
la 17.12.2009, 15:16
corect
la 11.02.2010, 12:04
vreau si eu ! arata super! cred ca ma apuc si eu sa fac!
la 09.10.2010, 15:52
wow, ce bun arata
la 09.10.2010, 16:39

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking