Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata
Postat de miry_1704 in Prajituri 10 Oct 2013 | 23880 vizualizari
Voiam ceva nou.. si pentru prima data cand am facut eclere mi-au iesit perfecte...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 10.10.2013, 22:41
Bine ai venit!
la 12.10.2013, 18:25
Dragelor, vreau sa ma ajutati sa inteleg cum va ies voua cojile de la eclere fara sa se lipeasca... Multumesc anticipat.
la 25.10.2013, 10:57
Multumesc tuturor!!
la 25.10.2013, 10:59
Secretul este sa fie cuptorul bine incins, sa nu deschizi deloc cuptorul cel putin 15 minute, si sa le lasi sa se rumeneasca putin, iar dupa ce le scoti le pui una cate una pe un prosop la o temperatura normala, a camerei, sa nu fie foarte frig.
Eu le coc la 160 grade.
Si-mi ies perfect..
la 25.10.2013, 14:43
Bine ai venit!
COMENTEAZA