Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

Postat de miry_1704 in Prajituri
10 Oct 2013 | 23880 vizualizari

Voiam ceva nou.. si pentru prima data cand am facut eclere mi-au iesit perfecte...

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 10.10.2013, 22:41
Bine ai venit!
la 11.10.2013, 08:46
la 11.10.2013, 13:35
la 11.10.2013, 17:22
la 11.10.2013, 18:18
la 12.10.2013, 18:25
Dragelor, vreau sa ma ajutati sa inteleg cum va ies voua cojile de la eclere fara sa se lipeasca... Multumesc anticipat.
la 25.10.2013, 10:57
Multumesc tuturor!!
la 25.10.2013, 10:59
Secretul este sa fie cuptorul bine incins, sa nu deschizi deloc cuptorul cel putin 15 minute, si sa le lasi sa se rumeneasca putin, iar dupa ce le scoti le pui una cate una pe un prosop la o temperatura normala, a camerei, sa nu fie foarte frig.
Eu le coc la 160 grade.
Si-mi ies perfect..
la 25.10.2013, 14:43
Bine ai venit!
la 17.05.2021, 19:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking