Ecleruri cu crema de ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao superioara cu origine Ghana

Postat de Bucataras in Dulciuri
31 Oct 2019 | 15210 vizualizari

Am preparat o reteta de ecleruri cu crema de ciocolata Kandia pentru prajituri. Am ales ciocolata Kandia pentru prajituri deoarece are 50% cacao de origine Ghana si astfel se obtine un gust intens gust de ciocolata

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 31.10.2019, 08:26
Delicioase!
la 31.10.2019, 08:38
la 31.10.2019, 08:39
bune bune
la 31.10.2019, 09:26
la 31.10.2019, 11:03
Delicioase!
la 31.10.2019, 12:03
Retreta aceasta nu swe pune daca nu-i la crock pot
la 31.10.2019, 12:24
Delicioase!
la 31.10.2019, 15:05
Iar ai venit cu ghaneza asta ? ;-bd, e cam scumpa.....
la 31.10.2019, 16:54
minunat de bune!
la 31.10.2019, 19:38
Bune!
la 31.10.2019, 21:10
Wowwww, cat de minunate sunt!
la 09.11.2019, 16:09
Ce bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking