Eierspatzle cu ficat de pui si legume

Postat de adriana65 in Ficat
16 Mai 2012 | 4893 vizualizari

Eierspatzle sunt paste făinoase cu ouă de origine bavareză, dar sunt foarte folosite atât în Germania cât şi în Austria şi Ungaria. La noi se găsesc la Lidl sau în magazinele Cora, unde au apărut de curând. Se pot folosi în supe sau cu diferite brânzeturi ori sosuri.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 17.05.2012, 09:59
Arata super
Eu folosesc in supe , am servit prima data in Viena
la 17.05.2012, 10:11
la 17.05.2012, 11:34
la 17.05.2012, 11:53
la 17.05.2012, 14:37
arata bine
la 17.05.2012, 21:09
la 18.05.2012, 07:53
la 18.05.2012, 22:38
Tare bun trebuie a fie...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking