Escalop de viţel

Postat de diaconta in Vita
29 Mar 2015 | 6691 vizualizari

Un prânz de Duminică savuros şi săţios,mai ales că nouă ne place foarte mult carnea de viţel. Ca şi garnitură am optat pentru un piure de cartofi şi broccoli.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 30.03.2015, 10:58
Mihaela,eu folosesc morcovul aproape in orice mancare,tocmai pentru ca este dulce.
In compensatie adaug piper sau ardei iute.
la 30.03.2015, 11:25
la 30.03.2015, 13:28
Ce bine arata ce-ai facut aici,Diuto!
la 30.03.2015, 14:14
ce-mi place escalopul!!
la 30.03.2015, 14:15
Ela2015 Tarasmariana Menuco multumesc
la 30.03.2015, 14:15
Simona,sigur ti-ar placea
la 30.03.2015, 14:25
la 30.03.2015, 14:30
ce buna eeee
la 30.03.2015, 21:16
Bun escalopul. Eu am facut o data de porc si tare mi-a placut!
la 31.03.2015, 09:26
Bunut , bunut !
la 31.03.2015, 13:53
Yummi ce gustos e!
la 31.03.2015, 17:35

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking