Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Postat de mihaelar63 in Vita
14 Ian 2019 | 9220 vizualizari

    Escalope se refera la o bucata de carne subtiata. Acest preparat isi are originea in Franta si a aparut in terminologia culinara la sfarsitul secolului al 17-lea in nord-estul tarii. Se refera la gatirea carnii in stil escalope: veau a l'escalope. Pe vrema aceea, un escalop era bineinteles mereu de vitel. Acum se prepara si cu alte tipuri de carne. Eu am ales sa folosesc carnea frageda de vitel crescut in gospodarie. Urmand pasii se obtine facil o masa deosebit de gustoasa si hranitoare.   De data aceasta  am ales sa folosesc ca si condiment distinctiv pudra de rozmarin care se potriveste cu carnea de vitel .      

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 15.01.2019, 08:46
O bunatate!
la 15.01.2019, 08:53
Excelent!
la 15.01.2019, 09:27
Mmmm ce bun o fi....
la 16.01.2019, 20:22
Foarte bine mai arata!
la 16.01.2019, 21:19
Bun!
la 16.01.2019, 21:31
O bunatate. Bravoo, Miha!
la 20.01.2019, 10:51
Bun!
la 21.02.2019, 22:56
Excelenta reteta ta draga mea!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking