Escalop voievodal

Postat de mihaelar63 in Vita
29 Mai 2014 | 5236 vizualizari

Am cautat o reteta pentru carne de vacuta . Am gasit aceasta reteta preluata in multe locuri dar ne-executata , fara imagini .Mi-a placut mult ce a iesit , imbinarea de texturi cu ciupergile fragede la mijloc si casul crocant deasupra . Am adaptat gustului meu adugand usturoi verde la ciuperci si flori de salvie peste cascaval . Simplu de realizat si cu deliciu maxim!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 29.05.2014, 18:20
Diuto daca se mananca bine de ce nu
la 29.05.2014, 18:20
Mihaela am trecut-o la favo ,ca prea m-a impresionat
la 29.05.2014, 19:12
bun bun
la 29.05.2014, 19:52
la 29.05.2014, 19:52
Super
la 29.05.2014, 20:18
Cat de bine arataaa!
la 29.05.2014, 20:21
foarte interesant
la 29.05.2014, 23:09
Foarte bine arata! Bravo!
la 31.05.2014, 21:09
delicios

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking