Falafel

Postat de Lia1 in Mancaruri de post
30 Mar 2014 | 9016 vizualizari

Chiftelutele din naut sunt ideale in perioada postului si pentru vegetarieni. In sfarsit o reteta dupa care am reusit sa le prajesc fara probleme, nu s-a descompus nici macar una. Se mananca in lipie, cu salate proaspete (fatoush), muraturi (mai ales ardei iuti murati), legume la grill, sos de susan (tahini) si hummus. Mai nou se mananca si cu maioneza. Reteta am preluat-o de pe site-ul e-retete.ro

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 31.03.2014, 16:15
eee ce bine arata ca de obicei Lia
la 31.03.2014, 23:11
Ce bine arata!
la 01.04.2014, 12:56
Abia astept sa le incerc Lia! O intrebare: nautul nu este fiert?
la 01.04.2014, 13:42
Delicios preparat .
la 01.04.2014, 16:21
m-ai dat pe spate, mai ales ca ai pomenit de muraturi )
la 25.07.2020, 00:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking