Farfale cu biscuiti, nuca si stafide

Postat de MotanLaOale in Farfalle
23 Oct 2020 | 3666 vizualizari
Farfale cu biscuiti, nuca si stafide

Tot ramasite de la galusti unde am facut in disperare.

Ingrediente

  • 200 g paste Farfalle
  • 100 g biscuiti
  • 30 g unt
  • 50 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 linguri ulei
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g stafide

Mod de preparare

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului.

Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit.  

Cand este rece se amesteca cu zaharul, scortisoara si nuca macinata.  

Stafidele se pun la inmuiat in rom pentru 30 minute.  

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.  

Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.  

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se incinge.  

Se pun pastele in uleiul incins si se amesteca de cateva ori.  

Se pune amestecul de biscuiti rumeniti cu nuca si se amesteca de cateva ori pe foc.  

Se da deoparte, se amesteca bine si sunt gata.  

La servire se poate presara cu zahar tos.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu biscuiti, nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu macrou afumat

Postat de MotanLaOale

Farfalle cu macrou afumat

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs. Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati. Branzeturile, fara...

Citeste continuarea

Farfalle cu hribi si smantana

Postat de andaoana

Farfalle cu hribi si smantana

Hribii ii spalam in apa rece pentru a indeparta pamantul si eventualele frunze de pe ele. II feliem subtiri si ii lasam deoparte. Intr-un vas mare cu apa punem 2 litri de apa la fiert. Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.10.2020, 23:17
la 24.10.2020, 09:45
Yummi!
la 24.10.2020, 10:33
la 24.10.2020, 10:46
Multumesc
la 24.10.2020, 11:43

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking