Farfalline cu unt si branzeturi

Postat de RODIMUR in Farfalle
20 Noi 2020 | 321 vizualizari

Pe vremuri erau ”clasice” rețetele de ”macaroane cu brânză”, sau de ”macaroane cu nucă”, nu pentru că gospodinele ar fi fost lipsite de imaginație, ci pentru că atunci erau foarte puține feluri de paste făinoase în comerț. Așa puține cum erau pastele făinoase, totuși eu am cam evitat macaroanele și am folosit și pe vremea aceea altceva, în locul lor. În general prefer pastele mai mici, care fierb mai bine și sunt mai digerabile. Cum aveam în frigider niște telemea de mai mult de o săptămână, planificasem să fac niște paste cu unt și brânzeturi, așa că mare a fost bucuria mea când am găsit aceste mini farfalle (”farfalline”) pe care le-am gătit imediat. Au fost atât de bune încât soțul, care nu mănâncă același fel de două ori consecutiv, de aceasă dată a făcut-o. Și eu m-am bucurat că i-au plăcut farfallinele mele gustoase...

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 20.11.2020, 20:49
Ce-mi plac!
la 20.11.2020, 20:51
Mulțumesc frumos, Lau!
la 20.11.2020, 20:52
Mă bucur mult, Buni! Mulțumesc frumos!
la 20.11.2020, 21:08
foarte delicioase
la 21.11.2020, 08:24
la 22.11.2020, 10:09
Bune!
la 22.11.2020, 10:46
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 22.11.2020, 18:16
Delicioase!
la 23.11.2020, 10:31
Mulțumesc frumos, Oana!
la 23.11.2020, 19:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking