Fasole bătută

Postat de gratziela in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2011 | 4796 vizualizari

O sursă importantă de proteină este draga noastră fasole, pe care nu ar trebui s-o evităm şi să fie cât mai des aşezată în farfuria noastră. Cred că se pot inventa multe reţete care să ne facă viaţa cât mai variată, dar o reţetă cunoscută de toată lumea este fasolea bătută. Este un fel de mâncare care-mi place foarte mult şi-l gătesc cu foarte mare plăcere.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 04.05.2011, 20:48
bunaaa
la 04.05.2011, 21:21
e buna tare
la 04.05.2011, 21:25
O poveste minunata pentru o fasolica grozava...am pus reteta ta la favorite...excelenta!
la 04.05.2011, 22:15
la 05.05.2011, 09:22
delicioasa!!!!!!!!!
la 05.05.2011, 09:47
la 05.05.2011, 09:53
Multumesc pentru aprecieri. Consider ca fasolea este Cenusareasa bucatariei noastre, este excelenta si ne scoate de multe ori din incurcatura.
la 05.05.2011, 11:30
la 05.05.2011, 14:41
la 06.05.2011, 16:14
la 15.12.2014, 14:34
la 15.12.2014, 14:35

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking