Fasole bătută
Postat de anomisana in Mancaruri de post 11 Oct 2011 | 4223 vizualizari
Făcând zacusca de fasole, mi-a rămas ceva fasole fiartă şi m-am gândit să o folosesc, făcând puţină fasole frecată. Am improvizat şi mi-a ieşit o bunătate pe care o s-o ţin minte şi o s-o transform în obicei.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 11.10.2011, 11:12
fasolea frecata e o bunatate,zic eu
la 11.10.2011, 11:28
sigur e buna
la 11.10.2011, 11:39
Foarte buna
la 11.10.2011, 12:08
buna buna
la 11.10.2011, 12:39
merge bine cu muraturi
la 11.10.2011, 13:07
delicioasa
la 11.10.2011, 13:13
ce bunatate
la 11.10.2011, 16:30
foarte buna
la 11.10.2011, 16:40
Super. Pe cat de simpla pe atat de gustoasa.
la 14.10.2011, 13:18
Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.
la 17.12.2012, 12:00
ce fain arata!
la 19.12.2012, 22:23
Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.
COMENTEAZA