Fasole bătută

Postat de anomisana in Mancaruri de post
11 Oct 2011 | 4223 vizualizari

Făcând zacusca de fasole, mi-a rămas ceva fasole fiartă şi m-am gândit să o folosesc, făcând puţină fasole frecată. Am improvizat şi mi-a ieşit o bunătate pe care o s-o ţin minte şi o s-o transform în obicei.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 11.10.2011, 09:42
bun
la 11.10.2011, 11:03
bun
la 11.10.2011, 11:12
fasolea frecata e o bunatate,zic eu
la 11.10.2011, 11:28
sigur e buna
la 11.10.2011, 11:39
Foarte buna
la 11.10.2011, 12:08
buna buna
la 11.10.2011, 12:39
merge bine cu muraturi
la 11.10.2011, 13:07
delicioasa
la 11.10.2011, 13:13
ce bunatate
la 11.10.2011, 16:30
foarte buna
la 11.10.2011, 16:40
Super. Pe cat de simpla pe atat de gustoasa.
la 14.10.2011, 13:18
Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.
la 17.12.2012, 12:00
ce fain arata!
la 19.12.2012, 22:23
Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking