Fasole batuta

Postat de Bucataras in Mancaruri de post
2 Apr 2009 | 5874 vizualizari

Se spala fasolea boabe si apoi se pune 24 de ore la inmuiat in apa rece, motiv pentru care in timpul fierberii nu va mai fi nevoie sa-i schimbam apa.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 02.04.2009, 14:42
Mai...eu am facut azi o fasole batuta, asemanatoare (exista mici diferente...). Merita sa scriu si varianta mea sau plictisim userii?
la 02.04.2009, 23:13
Daaaaa, baga si cu mai multe poze
la 07.02.2013, 15:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking