Fasole batuta, in chifle, cu sos de ceapa si salata de sfecla rosie

Postat de vasimur in Mancaruri de post
3 Noi 2018 | 3572 vizualizari

Fasolea bătută (frecată, făcăluită sau tocată cum i se mai spune), un preparat tradițional românesc este destul de greu de realizat, dar merită tot efortul. Gătită cu sos de ceapă este foarte gustoasă, excelentă pentru zilele de post, mai ales atunci când este servită alături de murături, făcute tot în casă. Fiind sezonul în care sfecla roșie se găsește din belșug, am pregătit o fasole tocată, în bulcuțe (chifle) de pâine, cu sos de ceapă și salată de sfeclă roșie. Secretul este să puneți fasolea la înmuiat, în apă călduță, de cu seara și va fierbe mult mai ușor și mai repede! Din ingredientele de mai jos a rezultat 1 porție = 1 oală de 3 l de fasole bătută.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 03.11.2018, 21:42
Mare pofta am si eu pe o fasole frecata . ESte pe lista de meniu
la 03.11.2018, 21:50
la 03.11.2018, 22:12
Buna!
la 03.11.2018, 22:13
Yammi!
la 03.11.2018, 22:14
Foarte gustoasă...!
la 03.11.2018, 22:39
Foarte bun
la 03.11.2018, 22:54
Super bun totul!
la 03.11.2018, 23:02
Ce as manca si eu
la 04.11.2018, 08:15
Ce bine arata!
la 04.11.2018, 08:16
Mulțumesc mult, dragi bucătărași!
la 04.11.2018, 16:04
Foarte gustoasa! Tot in chifle cu susan le-am mancat si noi de curand, dar am am pus si carnati si am renuntat la sosul de ceapa. O bunatate
la 04.11.2018, 19:32
O felie de paine cu fasole batuta, eu nu refuz niciodata!
la 07.11.2018, 12:39
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking