Fasole batuta sau frecata...

Postat de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri
25 Ian 2013 | 2837 vizualizari

Dragii mei nu am nici cea mai vaga idee despre reactia pe care o veti avea, voi, citind reteta de mai jos. Cert este ca eu o ador! E vorba de Fasole batuta, sau frecata, dupa cum mai e cunoscuta aceasta savurosenie culinara.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 25.01.2013, 14:05
de mult nu am mai facut
la 25.01.2013, 14:06
si eu vreau!!
la 25.01.2013, 14:08
la 25.01.2013, 14:17
buna
la 25.01.2013, 14:18
interesant cu maioneza
la 25.01.2013, 14:20
Da, nici eu nu am mancat cu maioneza... Bun!
la 25.01.2013, 14:34
Cu maioneza ? Incercam
la 25.01.2013, 14:45
Super bun!
la 25.01.2013, 15:12
nu am incercat cu maioneza, dar banuiesc ca e o combinatie demna de retinut
la 25.01.2013, 17:04
interesanta combinatia
la 25.01.2013, 20:34
Gustoasa...Ne place si noua dar facem mai rar si fara maioneza
la 25.01.2013, 23:32
super, e de facut ca mi-ai facut pofta
la 03.03.2013, 14:42
ce-mi place prezentarea! Bravo

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking