Fasole cu usturoi si verdeata

Postat de SanatateAcasa in Mancaruri de post
1 Mar 2012 | 3980 vizualizari

Fasolea este un aliment bogat in nutrienti. Cu un indice glicemic mic, fasolea are putine calorii. O cana cu fasole inregistreaza doar 120 de calorii. Cu fibre solubile si insolubile, fasolea este un aliment extrem de bun in prevenirea cancerului de colon. Regleaza digestia si previne senzatia de foamea. Se poate consuma si in dieta. Regleaza nivelul de glicemie din sange, prevenind astfel diabetul de tip 2. Cu un aport insemnat de calciu, seleniu, magneziu, potasiu si vitamina B, fasolea remineralizeaza organismul si stimuleaza sistemul imunitar, conferindu-i protectie in calea bolilor. In plus, scade nivelul de colesterol rau-LDL, riscul de a dezvolta boli de inima scade si el. Gratie aportului ridicat de carbohidrati, fibrelor solubile si insolubile, nivelului scazut de colesterol si de calorii, fasolea este indicata in dietele de slabire. In plus, fasolea contine proteine, nu are grasimi si sodiu, mentinand sanatoase vasele de sange.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 01.03.2012, 17:05
bun
la 01.03.2012, 17:22
la 01.03.2012, 19:02
delicioasa!!
la 01.03.2012, 19:42
Foarte gustoasa!
la 01.03.2012, 20:53
tot pe gustul meu
la 01.03.2012, 23:31

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking