Fasole galbenă cu usturoi şi "scăriţă"

Postat de portiadelumina in Mancaruri cu carne
4 Iun 2014 | 4045 vizualizari

Treaba e simplă, bine, pentru cei care obişnuiesc să mănânce aşa ceva, căci, degeaba îi spui celui obişnuit cu icre negre că mâncarea asta e delicioasă, nu te va crede nici într-o sută de ani. Şi ar mai fi ceva, ţăranul nostru de dinainte, nu avea el şcoală multă, dar la "schimbarea" sângelui se pricepea bine, căci o porţie de sănătate e mereu binevenită când găteşti cu cele din grădină. Plus că gustul, cum spuneam, e (conform reclamei) "prea ca de la ţară". Deci, fiţi atenţi!

Inapoi la reteta

Comentarii (67)

la 05.06.2014, 13:21
Mulţumesc, Cristina!
la 05.06.2014, 16:22
la 05.06.2014, 16:35
Mulţumesc, Criss!
la 05.06.2014, 19:47
Io-s mai fricoasa de fel, dar pe scaritza asta..as urca )
la 05.06.2014, 20:05
Draga de tine, vezi, se adevereşte vorba aia care spune că foamea este cel mai curajos luptător. Deci, curaj! )
la 06.06.2014, 00:22
mvai,mvai)
la 06.06.2014, 07:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking