Fasole grasa pentru iarna

Postat de alinutzika in Conserve
6 Oct 2011 | 9447 vizualizari

Am primit mai multe pastai de fasole grasa, inca cruda, din aceea cu boabe mari si prin urmare m-am pus pe treaba. Vreau sa va spun cum am pus eu fasolea grasa pentru iarna: la congelator! Dar trebuie sa fie cruda, nu uscata! E mai buna fasolea grasa si colorata pentru iahnie si cea alba pentru ciorba. Se fierbe mult mult mai repede decat cea uscata si o am mereu la indemana.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 06.10.2011, 22:53
simplu si la obiect
la 06.10.2011, 23:06
la 07.10.2011, 00:51
la 07.10.2011, 08:09
simplu
la 07.10.2011, 09:33
la 07.10.2011, 11:10
si eu am pus cateva stau chiar foarte bine
la 07.10.2011, 13:52
multumesc fetelor!
la 26.11.2012, 17:54

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking