Fasole scazuta cu jamon iberico
Postat de pusikmea in Mancaruri cu carne 3 Oct 2010 | 10450 vizualizari
am primit de la socrul meu care este in spania un jamon si cum nu prea putem sa-l mancam asa, am incercat sa-l gatesc, cu toate ca am primit instructiuni clare ca jamonul nu se gateste, eu m-am incapatant si am incercat si bine am facut ca a iesit o bunatate de fasole :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 03.10.2010, 15:00
De multa vreme n-am mai mancat fasole.
la 03.10.2010, 15:01
mamaaa.....ce bine arata jamonul ala.... si cu fasole...cred ca e nebunie....
la 03.10.2010, 15:16
madi draga frumoasa mai esti!
jamonul asta in poze seamana cu sunca in saramura care se face in romania in zona banatului.
la 03.10.2010, 15:43
Ce bine arata,ma faci sa pun si eu fasole la fiert.
la 03.10.2010, 15:54
jamonu ascesta e specific spaniol aici gasesti toate timpurile de jamon,si la toate preturile ,ai mei sant inebuniti dupa el,eu sincer nu
la 03.10.2010, 16:26
nadina cum e facut? cum se face jamonul asta?
sincer in poze arata IDENTIC cu sunca in saramura care se face in svabime in zona banatului!si apoi la nemti la fel, in austria,germania se face aceasta sunca in saramura.
este facut in saramura sau cum?
la 03.10.2010, 17:15
mmmm...ma incumet sa pap o portie
la 03.10.2010, 17:30
rivka......multumesc....
la 04.10.2010, 10:48
multumesc fetelor, rivka eu una nu stiu sa-ti spun, stiu doar ca e specific spaniolilor
la 04.10.2010, 12:26
cu ceapa rosie e o nebunie..................
la 04.10.2010, 15:42
multumesc medi
COMENTEAZA