Ficat de porc in sos de vin, cu legume natur

Postat de RODIMUR in Ficat
27 Ian 2019 | 4250 vizualizari

Îmi place mult ficatul (de pui, de porc...) pe care îl pregătesc, de obicei, prăjit rapid la tigaie, pentru consum imediat. De această dată l-am preparat în sos de vin, la cuptor și i-am asociat niște legume natur (cartofi, țelină, morcovi). A ieșit moale și bun, plăcut aromatizat. În fapt, o mâncare foarte gustoasă, excelentă...!

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 27.01.2019, 20:49
Îți mulțumesc frumos, Rocsi!
la 27.01.2019, 20:49
Mă bucur mult că-ți place, Mimi!
la 28.01.2019, 09:28
la 28.01.2019, 09:57
Daniela, !
la 28.01.2019, 12:18
O reteta ce-mi place Nu sunt o mare consumatoare de ficat , dar pregatesc in mod frecvent pentru ceilalti
la 28.01.2019, 12:39
Mă bucur mult că-ți place, Mihaela și-ți mulțumesc frumos pentru apreciere! Mie îmi plac, atât ficatul de porc, cât și (mai ales!) ficățeii de pui, dar nu-i prepar chiar foarte des...
la 30.01.2019, 10:50
Bun!
la 30.01.2019, 11:15
Îți mulțumesc frumos, Dantes!
la 31.01.2019, 10:31
O bunatate!
la 31.01.2019, 10:38
Îți mulțumesc frumos, Laura, pentru apreciere!
la 04.02.2019, 05:50
Eu servesc legumele !
la 04.02.2019, 08:47
Bine, Miki...!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking